O nama

Istorijat

Dodić nameštaj je firma za proizvodnju tapaciranog nameštaja. Osnovani smo 2003. godine kao mala manufaktura u porodičnoj kući vlasnika.

Firma je započela svoj put kao mala radionica sa ograničenim kapacitetom proizvodnje. Međutim, naša ambicija da se proširimo i unapredimo dovela je do početka izgradnje prve proizvodne hale 2006. Godine, nakon toga firma je ušla u fazu intenzivnog rasta na svim poljima, a 2016. godine je postala moderna fabrika sa preko 140 zaposlenih i razvijenom prodajnom mrezom kako u Srbiji tako I u zemljama regiona.

Jedna od ključnih prednosti je što imamo zaokružen proizvodni proces koji se odvija unutar same firme. To znači da sve faze proizvodnje, od pripreme materijala do završne obrade obavljamo u svojim pogonima. Zahvaljujući tome, Dodić može da pruži visok kvalitet proizvoda i da kontroliše svaki korak u procesu proizvodnje.

Fabrika Dodic je opremljena najsavremenijom tehnologijom za proizvodnju nameštaja. Koriste se CNC mašine što omogućava visoku preciznost i brzinu proizvodnje. Takođe, fabrika ima svoje sušare i parionice sto poboljšava kvalitet drveta, na visokoj temperaturi vrši se sterilizacija tj. drvo koje je zarazeno larvama insekata ili sporama gljiva nakon parenja je sterilisano i mogucnost pojavljivanja insekta u drvetu svedena na nulu.

Zahvaljujući sjajnom umetničkom rukovodstvu i izvanrednoj komercijalnoj strategiji, naša firma je uspela da se izdvoji kao vodeća za proizvodnju nameštaja na Balkanu. Naša predanost istraživanju novih tržišta, stalnim ulaganjem u tehnologiju, razvoju logističkih kapaciteta, i neprestanom unapređivanju naših proizvoda omogućuje nam da godišnje proizvedemo čak 40.000 komada nameštaja, i da razvijemo 5-7 novih modela godišnje. Poštovanje, pouzdanost, upornost, inovativnost i transparentnost su osnovne vrednosti naše firme, naši zaposleni su ključni faktor uspeha koji rade svoj posao besprekorno, zbog toga smo dobitnici nekoliko nagrada za kvalitet kao što su sertifikat šumarskog fakulteta i univerziteta u Beogradu i sertifikat Excellent privredne komore Srbije. Takodje preduzeće je uspostavilo sistem menadžmenta kvalitetom koji je usaglašen i sertifikovan prema zahtevima EN ISO 9001:2008

Sta mi radimo danas?

Danas, firma Dodić nameštaj predstavlja sinonim za kvalitet u Srbiji ali i zemljama Balkana, osim po kvalitetu prepoznatljivi smo po stilu i funkcionalnosti. Trenutno snabdevamo preko 90 salona širom Srbije, Hrvatske, Slovenije, Makedonije, Bugarske, Crne Gore i Švajcarske.

Zapošljavamo preko 300 ljudi, a naš cilj je da nastavimo da zapošljavamo nove ljude i usrećujemo nove domove sa našim nameštajem. Kao brend Dodić pratimo trendove i potrebe kupaca kako bi ponudio najbolje rešenje za njihove potrene. Naša proizvodna linija uključuje različite stilove nameštaja od klasičnog do modernog, kao i nameštaj po meri. Svi naši proizvodi prolaze rigorozne testove kvaliteta kako bi se osiguralo da zadovoljavaju najviše standarde i očekivanja kupaca, naši kupci mogu biti sigurni da će naš nameštaj trajati godinama i pružiti im najbolju vrednost za njihov novac.

Nakon svih ovih godina nastao je slogan „Kvalitet koji traje“ ovaj slogan ističe našu predanost proizvodnji nameštaja visokog kvaliteta koji će trajati godinama i pružiti našim kupcima izuzetnu vrednost.

Vizija

Nasa vizija je da postanemo globalno poznati brend u oblasti namestaja, pruzajuci inovativne proizvode
Koji zadovoljavaju potrebe i zelje klijenata. Cilj nam je da postanemo sinonim za kvalitet, inovaciju i uspeh u oblasti proizvodnje namestaja.

Misija

Nasa misija je da proizvodimo vrhunski namestaj, stvaranje ravnoteze izmedju funkcionalnosti i dizajna i kvaliteta.
Zelimo da postignemo kroz stalno unapredjivanje i briga o nasim zaposlenima i klijentima